MENU
Главная » 2018 » Июнь » 15 » Джура 2018
19:03
Джура 2018

з 11.06.2018 по 15.06.2018 року в смт.Новоайдар проходив Районний тур Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Перше місце зайняла команда- Рій «Молода Січ» Щастинської середньої школи №2. Команда проходила усі конкурси рівно, на одному диханні. Тетяна Колеснікова, яка була відмічена суддями як «Кращий ройовий», змогла згуртувати команду та зарядити її на досягнення загальної мети.

Три дні учні загальноосвітніх закладів Новоайдарського району змагалися у запеклій боротьбі за право називатися найкращим роєм та переможцем «Джури».

День у півтори дітей Новоайдарського району розпочався о 7 годині ранку, з Державного гімну України та урочистого підняття прапорів держави та району.

Після зарядки та вранішніх процедур, джури стройовим ходом пройшлися від парку «Сосновий» до центру Новоайдару, чим дуже порадували жителів селища. Адже зовсім незвично, а навіть приємно, починати свій ранок зі стройової пісні та веселих дитячих голосів.

І хоч вік учасників від 9 до 15 років, та все ж треба було побачити їх обличчя, коли вони вступали у змагання. Адже кожен хотів показати себе якнайкраще та вибороти для своєї команди якомога більше конкурсних балів.

Зіхід проходив з за підтримки Новоайдарської районної ради, Новоайдарської райдержадміністрації, Управління освіти Новоайдарського району Служби Безпеки України, Міністерства з надзвичайних ситуацій та богатьох інших небайдужих громадян.

Більше фото за цім посиланням: https://www.facebook.com/NovoaydarRR/posts/781263335400350

Категория: Спорт | Просмотров: 11223 | Добавил: graff25 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar